Bygningsrenovering

Hos Murersvendenes Aktieselskab kan vi hjælpe jer, hvis I går med planer om bygningsrenovering – hvad enten det blot omfatter enkelte dele af bygningen eller hele bygningen, både indvendigt såvel som udvendigt.

Bygningsrenovering er nødvendigt når man ikke længere blot kan nøjes med at vedligeholde bygningen og her kan vi hjælpe jer med at få lagt en plan for, hvordan projektet samt få et overblik over økonomi og tidsplan.

Når man renoverer bygningen, hvad enten det er kontor- eller etageejendomme, får man samtidig muligheden for at energioptimere, så man dermed kan spare penge på de fremtidige driftsudgifter. Det kan dermed være en rigtig god idé at overveje en bygningsrenovering for på denne måde at imødekomme kravene og en mere effektiv udnyttelse af f.eks. varmen.

Vi har erfaringen med bygningsrenovering

Vi har i knap 125 år bygget og renoveret store dele af Københavns bygninger og har fulgt udviklingen inden for faget på tætteste hold.

Derfor er vi også vant til at håndtere de udfordringer vi støder på, når man først begynder at arbejde med bygningsrenovering af den gamle bygningsmasse.

Vi tager gerne en uforpligtende snak med jer om jeres kommende bygningsrenovering.

For mere information

Kontakt

Jon Buch

Adm. direktør
Mobil: 27 88 27 88
E-mail: jbu@masas.dk

Referencer