Renovering af badeværelser

Vi ved, at badeværelser er et centralt rum i enhver bolig, og at de både skal være funktionelle og flotte at se på. Med knap 125 års erfaring i branchen, har vi opbygget en stor ekspertise og viden inden for renovering af badeværelser i boligforeninger.

Vores team består af erfarne murere og håndværkere, der har en passion for deres arbejde og er dedikerede til at levere resultater. Vi har en bred vifte af kompetencer og kan indgå som jeres hovedentreprenør i hele processen.

Badeværelsesrenovering med respekt for ejendommen og dens beboere

Når vi påbegynder en badeværelsesrenovering, arbejder vi tæt sammen med boligforeningen for at sikre, at alt bliver udført i henhold til deres ønsker og krav. Vi tager hensyn til deres stil og præferencer, og vi sørger for, at alt arbejde udføres hurtigt, effektivt og til tiden.

Vi ved, at boligforeninger har særlige krav til deres bygninger og vi har derfor stor erfaring med at arbejde inden for denne sektor.

Med vores erfaring, kompetencer og dedikation til at levere resultater af høj kvalitet, kan I være sikker på, at I får nye badeværelser, som beboerne vil sætte stor pris på at bruge i mange år fremover.

For mere information

Kontakt

Jon Buch

Adm. direktør
Mobil: 27 88 27 88
E-mail: jbu@masas.dk

Referencer